Breaking News
Home / متفرقه / دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word)

دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word) دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه فرایند پروتئولیز و تاثیر آن بر روی کیفیت پنیر سفید ایرانی با استفاده ازنسبت های مختلف کشتهای آغازگر پنیر طی سه ماه دوره رسیدن فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1388

محل انتشار: دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 16

نویسنده(ها):

علی اصغر یاری – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی
اصغر خسروشاهی اصل – استاددانشگاه ارومیه
محمدرضا احسانی – استاددانشگاه تهران
حسینی – استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده:

دراین تحقیق به منظور به حداقل رسانیدن دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی و دستیابی به عطروطعم مناسب طرحی بصورت تهیه نمونه های پنیر در5 تیمار و سه تکرار اماده شد تیمارهای آزمایش شامل پنیر تهیه شده با استارتر ترموفیل T و 2-پنیر تهیه شده با استارتر مزوفیل Mو3- پنیر تهیه شده با استارتر ترموفیل به مزوفیل به نسبت 5به 2 H و 4- پنیر تهیه شده با استارتر ترموفیل به مزوفیل به نسبت 2 به 4/5 C و 5- پنیر تهیه شده با استارتر ترموفیل به مزوفیل به نسبت 1 به 1P بودند که آزمایشهای اندازه گیری پروتئین ونیتروژن محلول درآب درمدت سه ماه دوره رسیدن بصورت یک هفته درمیان WSN برروی آنها اندازه گیری شد آنالیز آماری داده های آزمایش نتایج پس از نشان داد که پروتئین کل درنمونه آزمایشی H نسبت به سایر نمونه های آزمایشی کاهش معنی داری را نشان داد P<0/05 داد و این کاهش درهفته هشم و دهم نمونه ها قابل توجه بود همچنین نیتروژن محلول درآب درنمونه های آزمایشی P,C بیشتر از نمونه های دیگر بود P<0/05 ولی درنمونه آزمایشی T کاهش قابل توجهی را نسبت به سایرنمونه های آزمایشی نشان داد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

About admin

Check Also

دانلود مقاله مطالعه تغییرشکل های بزرگ پانل استوانه ای مجهز به لایه های حسگر و عملگر پیزوالکتریک در محیط حرارتی فایل ورد (word)

 دانلود مقاله مطالعه تغییرشکل های بزرگ پانل استوانه ای مجهز به لایه های حسگر و …