Breaking News
Home / متفرقه / دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word)

دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word)

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word) دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه تنوع ژنتیکی صفات کمی و کیفی برخی ژنوتیپ های لوبیا سفید فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

آذر محمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشگاه زابل,
محمدرضا قنادها – عضو هیات علمی دانشگاه تهران
محمود سلوکی – اعضای هیات علمی دانشگاه زابل
براتعلی سیاسر – اعضای هیات علمی دانشگاه زابل

چکیده:

حبوبات از جمله گیاهانی هستند که سرشار از پروتئین بوده و نقش مهمی در تأمین مواد غذایی بشر دارند . همچنین پس از غلات ، دومین منبع مهم غذایی بشر محسوب می شوند. لوبیا Phaseolus vulgaris .L از مهم ترین حبوبات در ایران است. تاریخچه باستان شناسی نشان داده که منشأ آن با بذرهای کوچک سیاه رنگ در آمریکای مرکزی و جنو بی موجود است . لوبیا در قرن 16 توسط اسپانیائی ها و پرتقا لیها به اروپا و سپس آفریقا و آسیا منتقل شده و اکنون در سراسر نواحی گرمسیر ملایم کاشته می شود. مؤثرترین عامل در افزایش تولید ، بررسی تنوع ژنتیکی و انجام تحقیقات به زراعی و به نژادی لوبیا می باشد. به منظور بررسی تنوع ژنتیکی لوبیا سفید 15 ژنوتیپ از آن در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار ، در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی کرج کاشته شد . با شروع جوانه زنی اندازه گیری برخی صفات مرفولوژیکی تا مرحله کامل برداشت، صورت گرفت. نتایج تجزیه واریانس تنوع ژنتیکی بسیار خوبی را در سطح 0/01 بین صفات نشان داد . بالاترین اثر هم بستگی در صفت وزن غلاف (0/929 ) مشاهده شد که در تجزیه علیت هم بیشترین اثر مستقیم و مثبت (1/092) را بر عملکرد داشت . تجزیه رگرسیون گام به گام چهار صفت کمی را وارد مدل کرد که بیش از 99 درصد تغییرات کل را توجیه می کردند. نتایج تجزیه به عامل ها با چرخش متعامد وار یماکس و تجزیه به مولفه ها مشابه هم بوده و هر دو پنج عامل پنهانی را در تنوع ژنتیکی مشخص کرده که 79 درصد تغییرات داده ها را در بر گرفتند. این عوامل در بر گیرنده خصوصیات فیزیولوژیک گیاه، ارتفاع بوته، خصوصیات غلاف و زمان پخت ، خصوصیات عملکرد و اجزای آن و عوامل فیزیولوژی و فنولو ژی دانه نام گرفتند . با کمک تجزیه خوشه ای ژنوتیپ ها در سه گروه متمایز از هم قرار گرفتند.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

About admin

Check Also

دانلود مقاله تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ های بابونه ایرانی با نشانگر مولکولی رپید فایل ورد (word)

 دانلود مقاله تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ های بابونه ایرانی با نشانگر مولکولی رپید فایل ورد …