
دانلود مقاله بررسی تغییرات پارامترهای فیزیکی وشیمیائی در دریاچه پشت سد مهاباد فایل ورد (word) دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی تغییرات پارامترهای فیزیکی وشیمیائی در دریاچه پشت سد مهاباد فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسی تغییرات پارامترهای فیزیکی وشیمیائی در دریاچه پشت سد مهاباد فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی تغییرات پارامترهای فیزیکی وشیمیائی در دریاچه پشت سد مهاباد فایل ورد (word) :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: سومین کنفرانس مدیریت منابع آب
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
هادی بابایی – کارشناسان ارشد بخش اکولوژی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی – انزلی
سیدحجت خداپرست – مربی پژوهشی و معاو ن تحقیقاتی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی – انزل
چکیده:
امروزه در نقاط مختلف جهان با اعمال مدیریت صحیح و استفاده بهینه و چند منظوره از مخازن آبی به پرورش و توسعه آبزی پروری توجه زیادی شده است با توجه به اینکه ظرفیت تولید ماهی ممکن است در دریاچه های مخزنی متفاوت و حتی در یک مخزن آبی از سالی به سال دیگر تغییر کند و این تغییرات میتواند ناشی از نوسان آب در یاچه ی ا سا یر تغییرات شرایط فیزیکی و شیمیائی و بیولوژیکی باشد با انجام تداب یر مد یریتی و بدست آوردن اطلاعات پا ی ه ای هیدروشیمی همراه با سایر عوامل محیطی می توان از چنین منابع آبی استفاده بهینه نمود .جهت این کار در کل حوزه آبی شش ایستگاه مطالعاتی انتخاب گردید و نمونه برداری بصورت ماهانه صورت پذیرفت و میزان غلظت مواد بیوژن (Nutrients) ، درجه حرارت آب ، هدایت الکتریکی ، سختی کل ، کلسیم ، اکسیژن محلول ، PH مورد سنجش قرار گرفت . نتایج حاصل نشان می دهد که رژیم حرارتی آب این دریاچه تابع محیط بوده و تغیی رات ستون آب در یاچه گرفت . نتایج حاصل نشان می دهد که رژیم حرارتی آب این دریاچه تابع محیط بوده و تغیی رات ستون آب در یاچه 25/1 الی 4/8 درجه سانتی گراد در نوسان بوده و دامنه تغییرات PH آب دریاچه بین 97/8 الی 7/36 بوده است . میزان غلظت نیتروژن کل در آب در یاچه بین0/97 الی 2/088 میلیگرم بر لیتر و تغییرات غلظت فسفر کل بین 0/015 الی 0/089 میلیگرم بر لیتر بوده است .
